Тех фест за ученици от основни училища  ще се проведе

...
Тех фест за ученици от основни училища  ще се проведе
Коментари Харесай

Страхотно образователно събитие за ученици в Пловдив

Тех фест за възпитаници от съществени учебни заведения  ще се организира на 21 октомври (петък) в Пловдив, в Дома на Науката и Техниката на ул. „ Гладстон “ 1. Събитието ще тече в часовете сред 11:00 и 16:00 часа.

По време на тех феста учениците ще могат да вземат участие в работилници, приложни демонстрации, опити и занимания с опция за сглобяване и разработване на разнообразни модели на машини и апарати, както и да научат повече за бъдещето на промишлеността и инженерните.

Занимания за децата са подготвили фирмите АББ България, " Биомашиностроене " АД, БТЛ Индъстрийз, " Либхер Хаусгерете Марица ", " Шнайдер Електрик ", както и Професионална гимназия по електротехника и електроника и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника.

Събитието се провежда от Фондация Бауерзакс, в границите на стратегия “Технологии ” на Образователно-индустриален ръб Пловдив. Програмата е с главен фокус осъществяване на ранна кариерна ориентировка и мотивация и запознаване с техническите специалности и е ориентирана към възпитаници от съществени учебни заведения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР